Karriererådgivning – BOOS rådgivere klare til å hjelpe deg!

Karriererådgivning fra BOOS kan hjelpe deg i jobb-bytte eller jobbsøkings prosessen. 

 

Ønsker du profesjonell karriererådgivning for å forbedre sin CV eller få hjelp/instruksjon i forkant av et viktig jobbintervju?

Eller vurderer du ny jobb og er litt usikker på hvilken retning du skal gå eller hva som vil være en passende ny utfordring for deg?

 

BOOS har erfarne og profesjonelle rådgivere som er klar for å hjelpe deg. Du kan bestille enkel timer, få pakkeløsninger inkludert ulike tester og du kan melde deg på kurs.

 

I vårt kurs får du bl.a. tips og veiledning i hvordan forbedre din CV, forberede seg til jobb-intervjuer og ikke minst hvordan fremstå på sosiale medier. Kort sagt, du får enkle, nyttige råd og tips om hva som kreves av deg i en jobbsøker prosess.

  • Halvpris på første time. Pengene tilbake, om du ikke er fornøyd!

 

Kontakt en av våre rådgivere HER for mer informasjon om hva som kan være aktuelt for deg. Du kan også benytte deg av kontaktskjemaet på denne siden.

 

BOOS karriererådgivning:

Jobbsøkerkurs, samtale/rådgivning/coaching og ulike tester. Pakkeløsninger og enkel timer – det som passer deg best.

 

Her er tilbakemeldinger fra noen som har fått karriererådgivning hos BOOS:

 

Janniche

“Jeg hadde litt “dårlig selvtillit ” da jeg kom fordi jeg mistet jobben min p.g.a. nedbemanning og en som har vært i firmaet i 20 år fikk min jobb. Men etter samtale med BOOS, så klarte jeg å snu tankegangen min til at når jeg gikk ut fra kontoret så hadde jeg “god selvtillit “.

Rådgivningen fikk meg til å se mine gode sider og muligheter istedenfor begrensninger. Jeg følte hun så meg og mine kvaliteter, det gjordet at jeg “oppdaget” meg selv igjen.

BOOS bidro til å sortere og strukturere min CV, og gav meg gode tips i forhold til jobbsøknader videre. Nå vet jeg bedre hva som er viktig å få med seg i en jobbsøknad og hva en bedrift ser etter.”

 

_____________

 

Morten

“As part of the downsizing of CGG Norway in Bergen I had the pleasure to work with BOOS as a client due to be a part of the team who is in charge of the downsizing of the employees in Bergen and as an individual due to an Outplacement agreement.

As an individual I attended the Outplacement exercises with BOOS personally and had a very good experience and close follow up. “

 

_____________

 

Helene, 53 år

“I anledning nedleggelse av selskapets kontor i Bergen ble BOOS engasjert for å bistå HR i denne prosessen. Jeg har deltatt både på generelt jobbsøkerkurs og i tillegg hatt individuelle samtaler og rådgivning med BOOS.

Selv med tidligere erfaring som arbeidssøker synes jeg jobbsøkerkurset var veldig nyttig og både fremføring og innhold var veldig bra, med nyttige tips til videre prosess.

Det som har vært spesielt bra med samtalene var å få klargjort egne fokusområder og startet jobbsøkerprosessen, og i tillegg fått innspill til hvordan opprettholde motivasjonen dersom denne prosessen drar ut i tid.”

“Jeg fikk også konkrete tilbakemeldinger bl.a. til utforming av CV som jeg så fulgte opp.

Da jeg deretter søkte ledige relevante stillinger ble jeg raskt kontaktet for avtale om intervjuer, så dette har gitt umiddelbare resultater.

Jeg vil derfor varmt anbefale BOOS og deres tilnærmingsmåte til andre i samme situasjon.”

 

 

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale ved å benytte kontaktskjema til høyre eller kontakt en av våre rådgivere direkte HER.

 

INFORMASJON OM VÅRE JOBBSØKERKURS FINNER DU HER.