Lederrekruttering

Lederrekruttering

 

BOOS har mange års erfaring med prosesser innen lederrekruttering. Våre rekrutteringsrådgivere er også sertifisert i bruk av profesjonelle testverktøy.

 

Det mest vanlige er at vi gjennomfører komplett rekrutteringsprosess for våre kunder, gjerne inkludert ekstern annonsering. Vi kan imidlertid også tilby rådgivning og rekrutteringstjenester for deler av prosessen.

 

Vi kan bistå med rekrutteringstjenester til et bredt utvalg av stillinger innen IT, økonomi, engineering og andre tekniske og administrative stillinger.

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat om våre lederrekrutteringstjenester ved å benytte kontaktskjemaet til høyre eller ring oss på tlf 55 52 50 90.

 

 

 

Kvalitetssikring av kandidater og prosess

 

Vi har de beste forutsetningene for raskt å kunne identifisere og velge ut de mest kvalifiserte kandidatene. Gjennom vår tilnærming og metode sikrer vi både kunder og kandidater en nøytral og profesjonell oppfølging underveis.

 

Vår standard rekrutteringsprosess:

– Jobbanalyse

– Search/annonsering

– Førstegangs intervju

– Testing

– Kompetansebasert dybdeintervju

– Kandidatpresentasjon til kunde

– Intervju/Presentasjon hos kunde

– Referanseintervjuer

– Ansettelse

– Oppfølging eller coaching etter nærmere avtale

 

Ønsker du et uforpliktende tilbud på gjennomføring av rekrutteringsprosess av BOOS People & Opportunities, kontakt en av våre rådgivere HER

 

For rekruttering av andre type stillinger se også:

 http://www.boos.no/people-opportunities/kunder/rekruttering/