Innleie av konsulenter

Trygg og effektiv innleie fra BOOS

 

Det er mange årsaker til at du som kunde trenger innleie av kompetent arbeidskraft i perioder. Når behovet er der, eller dere vurderer innleie opp mot fast ansettelse, er det trygt å vite at våre konsulenter har vært gjennom både intervju og kvalitetssjekk.

 

Våre konsulenter er faglig dyktige og har erfaring fra sitt fagområde. De kan raskt tiltre i et prosjekt eller vikariat, og det er vi som ordner alt administrativt og har arbeidsgiver ansvaret i innleieperioden.

 

Bemanning av prosjekt?

Vi har erfaring med å rekruttere personell til både mindre og større prosjekter. Det å sette sammen et prosjektteam som fungerer optimalt er helt avgjørende for å kunne levere i henhold til tid, kost og kvalitet. Vi benytter oss av teamtester for å kvalitetssikre personell og deres komplementære kunnskap og ferdigheter.

 

 Vi ønsker å være deres profesjonelle rådgiver i vurdering av innleie av konsulenter og prosjektbemanning. Det finnes få “A4” løsninger. La oss skissere muligheter og alternativer for deres bedrift.

 

Kontakt en av våre rådgivere for mer informasjon eller avtale på tlf 55 52 50 80.  Kontaktinformasjon til våre rådgivere finner du HER.